Kalmar City söker en Cityledare

Vi söker dig som älskar Kalmars fantastiska stadskärna och som brinner för samverkan och utveckling av platser. Vi erbjuder en arbetsplats där du kan utveckla dig själv och samtidigt ha en rolig och varierande arbetsdag då du jobbar nära tillsammans med Kalmar Citys VD. Bli vår nya cityledare i Kalmar!

Om tjänsten

Rollen som cityledare är innehållsrik och varierande. Uppdraget innebär att du i samverkan med fastighetsägare, näringsliv, kommun, myndigheter, föreningar och invånare utvecklar stadskärnan. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att koordinera, planera och genomföra olika projekt, aktiviteter, kommunikation och evenemang. Genom dialog med olika verksamheter snappar du upp vilka behov som finns på just den platsen. I rollen leder du och deltar i olika arbetsgrupper och projekt med fokus på att skapa en attraktiv stadskärna.

Dina kvalifikationer

  • Du har gärna några års erfarenhet inom arbete med marknadsföring, kommunikation, centrumledning, platsutveckling, projektledning och/eller samverkan.
  • Meriterande om du har till tjänsten relevant högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning.
  • Du har god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
  • Språkkunskaper utöver svenska är meriterande.

Dina personliga egenskaper

Som cityledare är du engagerad, lyhörd och prestigelös. Du tycker om att arbeta resultatinriktat och brinner för platsutveckling i samverkan. Du har ett strukturerat och strategiskt angrepps- och arbetssätt.

Som person är du stabil, ordningsam, pålitlig och har förmågan att föra samman personer och leda arbetet mot gemensamt mål.

Du klarar av att planera, prioritera, driva och genomföra flera aktiviteter samtidigt. Du är en god kollega som har lätt för att samarbeta och är inte rädd för att presentera nya och spännande idéer. Du trivs när tempot är högt och när arbetsuppgifterna är varierande. Det är viktigt att du vill bidra med lösningar tillsammans med andra och vi ser gärna att du vill vara med och sprida positiv energi på arbetsplatsen.

Du behöver vara beredd på att jobba kvällar och helger när det behövs vid evenemang.

Vi lägger stor vikt vid att få in rätt person med rätt egenskaper i rollen som cityledare för Kalmar.

Om Kalmar City

Kalmar City Samverkan AB är ett bolag som ägs av Kalmar City handel och serviceförening och dess medlemmar som består av näringslivet och fastighetsägarna. Vårt uppdrag är att i samverkan med våra ägare arbeta med utveckling av Kalmars stadskärna. Vår vision är att Kalmar City ska vara en plats som alla älskar att besöka, leva och verka i. Vi arbetar ständigt med målbilden att fler ska besöka stan oftare, stanna längre och uppleva något som är värt att berätta vidare. Detta uppnår vi genom att arbeta strategiskt och operativt med platssamverkan, evenemang, olika projekt, trygghetsfrågor, utveckling av stadsmiljöer samt marknadsföring av allt spännande som händer i city. Vi arrangerar även nätverksträffar, frukostmöten och utbildningar för våra ägare och partners – allt för att driva samarbetet för Kalmar city framåt.

Vi är ett litet bolag med många bollar i luften som nu söker efter en glad, flexibel och kreativ kollega.

Vill du vara en del av resan som börjar nu, där vi tillsammans skapar förutsättningarna för en attraktiv, hållbar och unik stadskärna? Välkommen att höra av dig!

Uppdragsvillkor

Konsultuppdrag 1 år med chans till förlängning.

Omfattning: 70 – 100 %.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vill du bli en del av Kalmar City?

Skicka in ditt CV och personliga brev till anders@kalmarcity.com
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Stensson.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter:
Anders Stensson, VD Kalmar City

Mejl: anders@kalmarcity.com
Telefon: 0734-233 283

Senast ansökningsdag: 18/10 2024

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsdagens slut.                              

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan